MC-lånekalkulator - Søk om lån her

MC-lån

Med MC-lån fra Santander kan du finansiere din nye motorsykkel.

MC-lånekalkulator - Søk om lån her
Jeg vil beregne lån til
Nedbetalingsplan
Tinglysningsgebyr
Etableringsgebyr
Lånebeløp
Termingebyr
Kredittkostnader
Total kostnad
Nominell rente
Effektiv rente
Periode Beløp å betale Avdrag Renter og gebyrer Restgjeld

Råd og tips til ditt neste MC-kjøp

MC par

Priser og betingelser

Priseksempel MC-lån fra Santander Consumer Bank: 8,40 % nom./ 10,61 % eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 150 000,- o/5 år, kostnad kr. 41 121,- totalt kr. 191 147,-

Få lån til MC fra Santander Consumer Bank

Tenker du også på følelsen av frihet på veien med motorsykkelen som følgesvenn? Kanskje har du kommet så langt at du tenker på hvordan du kan finansiere kjøpet? Å kjøpe en motorsykkel kan være dyrt, og det koster som regel mer enn de fleste av oss har på sparekontoen. 

Skal drømmen om egen motorsykkel gå i oppfyllelse, må du sørge for å ha finansieringen på plass. Dette kan gjøres gjennom et MC-lån. Hos Santander Consumer Bank kan vi hjelpe deg med finansiering av motorsykkel, med en god rente. Vi tilbyr lån til ny eller brukt motorsykkel - både med og uten egenkapital.

Hvordan fungerer et MC-lån?

Prosessen for å få innvilget et MC-lån vil variere ut ifra om du kjøper motorsykkelen hos en forhandler, eller fra en privatperson.

Dersom du kjøper MC av en forhandler, er det ofte mulighet for å ordne finansiering gjennom forhandleren sin partner, for eksempel Santander. Da vil forhandleren ta seg av all kontakt med banken og alt du må gjøre er å signere lånepapirene.

Skal du kjøpe motorsykkel privat med MC-lån, er prosessen litt annerledes. Det første du bør gjøre er å undersøke om banken sier ja til et lån. Sier banken ja, er det opp til deg å finne den sykkelen du ønsker å kjøpe. Lånepapirer må signeres, og du og selger må også lage en kjøpekontrakt. Før penger kan utbetales til selger må motorsykkelen være registrert på deg som kjøper. Dette kan virke litt rart for noen, men Santander vil alltid kunne gi selger en garanti for at penger vil bli overført. Eventuel egenkapital må komme rett fra kjøper av motorsykkelen.  

Se vår MC-kjøpskole her

Lurer du på noe?

NYTT LÅN

Telefon: 210 83 100

Åpningstider
man-fre 09:00 - 21:00
lørdager 09:00 -16:00

EKSISTERENDE LÅNTelefon: 210 83 400

Åpningstider
man-fre: 10:00 - 15:00

Slik finner du det rimeligste MC-lånet

Vår anbefaling er at du starter med vår MC-lånekalkulator.

Med vår MC-lånekalkulator kan du selv prøve deg frem med ulike lånebeløp på ditt potensielle MC-lån, samt se hvilken rente vi kan tilby deg. Vi opplyser om både hvilken effektiv- og nominell rente du vil kunne tilbys. Du kan også se de ulike nedbetalingstidene, slik at du kan anslå hvor lang tid det vil ta deg å betale ned lånet. Lånekalkulatoren vil gi deg et estimat på hvor mye et MC-lån vil koste deg totalt pr. måned. På denne måten er det enklere å finne det beste lånet for deg, samt hvilken motorsykkel du har råd til.

Prisen på lånet er selvfølgelig knyttet til prisen på motorsykkelen. I tillegg har nedbetalingstiden på lånet også innvirkning på den månedlige betalingen. Jo lengre nedbetalingstid, desto lavere blir den månedlige ytelsen. På en annen side: Den totale nedbetalingen øker i takt med hvor lenge du har lånet ditt.

Du kan lese mer om hvilket MC-lån som passer til deg her.

Kjøpe motorsykkel med egenkapital

I forbindelse med lån til motorsykkel vil Santander og andre banker gjerne vite om du kan stille med noe av kjøpesummen selv. I en slik situasjon vil du som kjøper for eksempel stille med 35 prosent av motorsykkelens kjøpesum, mens banken vil finansiere de resterende 65 prosentene.

Her hos Santander Consumer Bank har du mulighet til å låne inntil 100 prosent av kjøpesummen for motorsykkelen, slik at du slipper å stille med egenkapital. Kan du stille med en del av kjøpesummen  selv, vil du bli belønnet med gunstigere lånebetingelser. Som utgangspunkt anbefaler vi at du stiller med litt i egenkapital, og så kan vi som bank hjelpe med resten av finansieringen av motorsykkelen. 

Du kan lese mer om hva du bør tenke på før du kjøper MC her.