Søk om Caravanlån her

Caravanlån

Søk om Caravanlån her
Jeg vil beregne lån til

Du trenger vel ikke lån? :-)

Nedbetalingsplan
Tinglysningsgebyr
Etableringsgebyr
Lånebeløp
Termingebyr
Kredittkostnader
Total kostnad
Nominell rente
Effektiv rente
Periode Beløp å betale Avdrag Renter og gebyrer Restgjeld

Hvem passer caravanlån for?

Caravanlån passer for deg som trenger lån til å kjøpe ny eller brukt bobil eller campingvogn. For å få lån må du være minimum 20 år og være bosatt i Norge.

Råd og tips til ditt neste caravankjøp

Caravan og gutt

Priser og betingelser

Priseksempel caravanlån fra Santander Consumer Bank: 7,85 % nom./ 9,66 % eff, 35% egenkapital, lånebeløp kr. 150 000,- o/5 år, kostnad kr. 37 459,- totalt kr. 187 540,-

Hva er et caravanlån?

Et caravanlån kan finansiere en campingvogn eller bobil. Caravanlånet er rett og slett et lån som er spesielt tilpasset finansiering av bobil eller campingvogn. 

Med et caravanlån fra Santander Consumer Bank, kan du få finansiert kjøpet av en ny eller brukt caravan, enten du kjøper den hos en caravanforhandler eller av en privatperson. Dermed har du gode muligheter for å finne akkurat den bobilen eller campingvognen som passer til deg og familien din. 

Et caravanlån fra Santander Consumer Bank er et lån med sikkerhet. Det vil si at vi tar pant i bobilen eller campingvognen og bruker den som sikkerhet for lånet. Dette fører til at du får lavere rente på lånet enn du ville fått dersom du tok opp et usikret lån.

Her kan du lese mer om hva du bør tenke på før du kjøper campingvogn og før du velger bobil.

Hvordan fungerer et lån til bobil eller campingvogn?

Hos Santander Consumer Bank tilbyr vi caravanlån både med og uten egenkapital. Det vil si at du kan kjøpe en bobil eller campingvogn som er 100 % finansiert av oss, eller du kan stille med oppsparte penger og låne det du trenger ekstra til kjøpet - for eksempel vil det være lurt om du har  20 % eller 35 % selv.

I mange tilfeller vil vi kreve at du som kunde stiller med noe egenkapital. Fordelen med egenkapital, er at renten på lånet som regel vil bli lavere. I tillegg vil verdifallet på bobilen eller campingvognen bedre følge nedbetalingstakten av lånet. 

Ved hjelp av vår lånekalkulator kan du finne ut av hvordan et caravanlån kan se ut for deg. Stiller du med egenkapital, kan du uansett søke om et lån hos oss.

Slik søker du på caravanlån:

  • Fyll ut søknaden om caravanlån 

Start med å bruke lånekalkulatoren og velg om du vil kjøpe en caravan med- eller uten kaskoforsikring. Fyll så inn inn prisen på campingvognen eller bobilen, hvor mye du eventuelt bruker av egenkapital, og oppgi ønsket nedbetalingstid. Deretter fyller du inn resten av skjemaet etter at du har trykket på "søk om dette lånet". 

  • Kontroll og kredittsjekk

Etter at du har sendt inn søknaden, kontrollerer vi informasjonen som du har oppgitt og gjør en kredittsjekk. 

  • Signer avtalen

Når du har fått søknaden innvilget, er neste skritt å signere avtalen og gjennomføre kjøpet. Husk at du må lage en kjøpekontrakt med selger og du må få bobilen eller campingvognen registrert på deg. 


Vil du vite mer om finansiering av caravan? Her kan du lese mer om hvordan du får lån til campingvogn og hvordan du finansierer en bobil.

Rente på caravanlån

Renten på caravanlånet kan variere mye, blant annet ut fra ønsket nedbetalingstid, egenkapital og prisen på bobilen eller campingvognen. Vi tilbyr opptil 15 års nedbetalingstid for en caravan med kaskoforsikring, og opptil syv års nedbetalingstid for en caravan uten kasko. Med så mange variabler, vil en lånekalkulator være til god hjelp for å vite mer om hvilke rente du kan få tilbud om.

Du vil kunne oppleve at når banken snakker om rente på lån, bruker vi noen uttrykk du kanskje ikke vet betydningen av. Eksempelvis bruker vi både begrepene nominell rente og effektiv rente. Dette er begreper vi synes det er svært viktig at våre kunder forstår betydningen av. Her er en enkel forklaring: 

  • Nominell rente, ofte forkortet til nom. rente, er rentesatsen på lånet før gebyrer
  • Effektiv rente, ofte forkortet til eff. rente, er den nominelle renten i tillegg til gebyrer og andre kostnader

 

Les mer om hvordan nominell og effektiv rente henger sammen her.

Lurer du på noe?

NYTT LÅN

Telefon: 210 83 100

Åpningstider
man-fre 09:00 - 21:00
lørdager 09:00 -16:00

EKSISTERENDE LÅNTelefon: 210 83 400

Åpningstider
man-fre: 10:00 - 15:00